Competitie

Trainingen en competitiekaatsen

 

Op feestdagen na zal elke week tot aan de schoolvakanties deze training en/of competitie plaatsvinden. Mits voldoende deelname óók in de meivakantie!! Dit in overleg met de trainer(s).

Onze hoofdtrainers Harry Benders en Cornelis Rusticus worden geassisteerd door assistentes. Lijkt het jou leuk om te helpen op de trainingsavond  dan horen we dat graag! Je kunt dit melden bij Johanna Atsma, Nieuwbuurtsterweg 48, telnr. 0627503171

Voor de welpen,  pupillen en de schooljeugd geldt dat je bij het competitiekaatsen om 18.30 uur aanwezig moet zijn en je gemeld moet hebben. Dan weet de competitie-leiding wie mee doen en kunnen we op tijd beginnen. Dus let op: wanneer je na 18.30 komt, kun je je niet meer opgeven en dus niet meer meedoen.

Jeugdcompetitie

Voor de begeleiding / hulp bij het competitiekaatsen bij de welpen/pupillen en schooljeugd is wederom de hulp van ouders nodig. Er zal door de begeleiding een schema gemaakt worden wanneer u wordt verwacht om te helpen. Mocht dit op die dag niet lukken, dan graag onderling ruilen. Bij de jeugd worden de prijzen verdeeld op basis van de beste 10 wedstrijden, die gespeeld zijn. Dit houdt in dat als je vaak komt, je een aantal verloren wedstrijden kunt wegstrepen. Bij het toekennen van de Braaksma-wisselprijs, voor het jeugdlid met de meeste punten behaald tijdens de competitie, zal worden gekeken naar de 10 beste wedstrijden. Voor de kabouters / welpen geldt dat wanneer men 8 x of vaker is geweest er een medaille is verdiend aan het eind van het seizoen.

Luchtbal competitie

Dit seizoen willen we graag nogmaals competitie kaatsen met luchtbal aanbieden. We doen dit tijdens de reguliere competitie-avond van de dames. Je kunt per keer kijken of je met een kaatsbal of een luchtbal wilt kaatsen.

Voor de competitie is geen aparte inleg meer verschuldigd; dit is al in de contributie verwerkt.

De prijzen en medailles voor de competitie van de jeugd worden mede mogelijk gemaakt door: