KNKB verslag 11 en 12 juni 2016

Wat een druk weekend voor de jeugdige kaatsers van onze vereniging. Het was een weekend met 11 en 12-6-2016 -2vooral afdelingswedstrijden.

 Zaterdag zijn Gerbrich, Aafke en Yannah afgereisd naar Raard waar een afdelingswedstrijd werd gespeeld bij de pupillen meisjes.
Direct de eerste omloop mochten jullie tegen de afdeling van Bolsward. Jullie hebben echt goed gekaatst tegen dit goed partuur, maar toch net verloren. In de opstap gingen de dames voor de herkansing.
Gerbrich heeft gekaatst met Judith Couperus uit Nijland en hebben de tweede prijs gewonnen.
Goed hoor, gefeliciteerd!

Gerbrich heeft zondag met Aafke gekaatst bij de afdelingswedstrijd bij de welpen meisjes in Jirnsum. Het was Aafke haar debuut bij de KNKB maar wat hebben jullie goed en leuk gekaatst! En op het einde van de middag stonden jullie in de finale tegen St. Annaparochie. Het was best wel spannende wedstrijd waarbij het eerst alle kanten op kon gaan. Uiteindelijk waren de meiden van St. Annaparochie net even te sterk. Maar wat mooi dat jullie de tweede prijs hebben gewonnen!
Super, van harte gefeliciteerd!11 en 12-6-2016 -1

Ook Simon en Jorrit mochten naar Jirnsum om daar namens Tsjom te kaatsen bij de welpen jongens. Ook voor Simon was dit zijn debuut bij de KNKB. Jullie hebben erg leuk gekaatst en veel plezier  gehad maar helaas de eerste omloop verloren. Daarna konden jullie in de opstap verder met een  andere maat. Helaas geen prijs voor jullie dit keer, volgende keer meer geluk!

De schooljongens gingen naar Dronrijp. Robin, Redmer en Jelmer mochten de eerste omloop direct tegen het sterke partuur uit Dronrijp. Helaas verloren maar in opstap nog een herkansing. Jullie hebben goed gespeeld maar helaas niet in de prijzen, volgende keer beter!
Jelle Cnossen kaatste met het partuur van Bolsward afdeling maar geen prijs dit weekend.

Op de site van de KNKB kun je de volledige verslagen lezen www.knkb.nl.

Reacties zijn gesloten.