Knkb wedstrijden 25 en 26 juni 2016

Het was afgelopen zaterdag voor twee categorieën afdelingskaatsen bij de KNKB.Gerbrich, Marrit en Yannah zijn in St. Annaparochie geweest bij het NK voor de pupillen meisjes.De meiden hebben de eerste omloop gespeeld tegen de dames van Reahûs, die net een tandje te sterk waren waardoor de Tsjommer fruolje de wedstrijd op 5-4 en 6-6 verloren.
Jammer dames…. Jullie waren natuurlijk helemaal in de ban van het dorpsfeest en hadden zelfs de optocht aan jullie voorbij moeten laten gaan. Jullie hebben goed gespeeld… volgende keer weer een kans! Grote favoriet Makkum is Nederlands kampioen geworden.

Ook de heren uit de schooljeugd categorie hadden een  afdelingswedstrijd, de laatste oefenwedstrijd voor het NK volgende week. Redmer, Robin en Jelmer hebben de eerste omloop helaas verloren van Gaast/Ferwoude waardoor ze nog konden kaatsen in de opstap. Helaas geen prijzen dit keer!
En volgende week succes met het Nederlands kampioenschap!

Jelle Cnossen is afgereisd naar IJlst om deel te nemen aan de wedstrijd bij de jongens in IJlst. Helaas geen prijs!

Zondag waren Gerbrich, Simon en Jorrit bij de welpen te gast in Boazum. Gerbrich heeft bij de meisjes de eerste omloop verloren waardoor ze in de verliezersronde terecht kwam. Heel goed gekaatst Gerbrich! Een hele mooie eerste prijs in de verliezersronde!
Gefeliciteerd!

Simon en Jorrit mochten de eerste omloop direct tegen elkaar kaatsen. Jorrit en zijn maat wonnen deze partij waardoor Simon in de verliezersronde terecht kwam. Een hele spannende tweede partij en net op het nippertje verloren. Jammer Simon, maar heel goed gekaatst en leuk dat je ook mee hebt gedaan!
Jorrit en zijn maat wisten door goed en rustig te kaatsen een plek in de finale te bereiken in de b-klasse. Best een spannende partij maar de tegenstanders waren net even te sterk waardoor Jorrit en zijn maat een hele mooie tweede prijs wisten te winnen! Gefeliciteerd!!

Op de site van de KNKB kun je de volledige verslagen lezen www.knkb.nl.

 

Reacties zijn gesloten.