Ledenpartij K.F. Wez Wis te Tsjom d.d. 11 juni 2016

Zaterdag is er weer gekaatst bij K.F. Wez Wis te Tsjom. Deze partij werd mogelijk gemaakt door Garage Strikwerda en Loonbedrijf R & H Bakker.

De welpen en pupillen waren vandaag weer bij elkaar gevoegd. Er was een federatiewedstrijd in Ried en een KNKB afd.wedstrijd voor pupillenmeisjes in Raard, waardoor er flink wat kaatsers misten. Verder waren er nog liefhebbers naar de open dagen van de luchtmacht, waardoor het vandaag een stille boel was op het Lyntsjepark.

Er bleven 5 welpen/pupillen partuurtjes in Tzum over. De finale in de winnaarsronde ging tussen Bianca Hiemstra en Rindert Bakker tegen de gezusters Westra, Sybrich en Marije. Bianca en Rindert wonnen dit vrij gemakkelijk. Voor hen vandaag de krans.
De eerste prijs in de verliezersronde werd gewonnen door Gerrit Jan Tolsma en Meindert Jan Zijlstra. De heren wonnen van de dames Berber van der Meulen en Aafke Bakker.

Bij de schooljeugd vandaag maar 3 partour. Eelke en Wiebrig hadden zich helaas af moeten melden.
Janet Greidanus en Francien Yntema waren vandaag veruit de beste. 2 keer dik gewonnen,  dit leverde hen de krans op.

De dames kaatsten vandaag weer in een poultje, van 4 x 2. Ze waren leuk aan elkaar gewaagd, 3 van de 4 partuur hadden 2 keer gewonnen en 1 keer verloren.
Corina van Wieren en Danique Klunder hadden echter de meeste punten bij elkaar gekaatst en mochten de krans in ontvangst nemen. Gerhardina Talsma en Nynke van der Veen hadden net 1 puntje minder en wonnen de tweede prijs.

Bij de heren ook 4 tweetallen in een poule. Hier sprong 1 partuur er uit, namelijk Frits Hoekstra en Martin Looijenga. Zij wisten alle 3 de partijen te winnen en gingen met de krans naar huis. De beide Klazen Meinsma en Terpstra wonnen hier de tweede prijs.

Aan het einde van de kaatsdag werden de prijzen uitgereikt. Voor de senioren was er een handige mini bbq met inhoud, gesponsord door Paulus en Trix Strikwerda. Voor de jeugd was er een beker van loonbedrijf en kraanverhuur R & H Bakker.  Klik hier voor de wedstrijdfoto’s.

De volledige uitslag:

Welpen/pupillenVR10568

Winnaarsronde:

  • Bianca Hiemstra en Rindert Bakker
  • Sybrich en Marije Westra

 

Verliezersronde:

  • Gerrit Jan Tolsma en Meindert Jan Zijlstra

 

 

Schooljeugd:VR10579

  • Janet Greidanus en Francien Yntema

 

 

 

 

 

 

 

 

Dames:VR11293

  • Corina van Wieren en Danique Klunder
  • Gerhardina Talsma en Nynke van der Veen

 

 

Heren:

  • Frits Hoekstra en Martin Looijenga
  • Klaas Meinsma en Klaas Terpstra

 

 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.