Teatsen 21-05-2017

teatsenOm half 11 stond de koffie klaar op het kaatsveld. Na een welkom praatje van Christine en een korte uitleg over het teatsen van Auke, kon het teatsen beginnen. Er waren in totaal 9 parturen. Er werd in 3 poules geteatst. Het zonnetje scheen heerlijk en er waren al een aantal die rood waren na dit dagje.  Het was aan het begin even wennen en vooral bij de opslag werd duidelijk dat teatsen toch niet zo makkelijk is dan het lijkt! Er was veel tussenspel en veel potjes werden 5-5 gespeeld.
Vlak voor de finale zou het bestuur de andere perken alvast opruimen maar deze werden tegengehouden omdat mensen het teatsen zo leuk vonden dat ze nog even oefenpartijtjes wilden kaatsen. Zelfs de mensen die kwamen kijken zochten een tennisracket op en gingen meedoen.

De winnaars van poule 1 waren: Hilda Meinsma, Frits Hoekstra, Trix Strikwerda.
De winnaars van poule 2 waren: Petra Strikwerda, Auke van der Meulen, Aukje de Schiffart.
De winnaars van poule 3 waren: Johanna Atsma, Piet Sijtsma, Thea-Rixt Wijnia.

De winnaars van de poules werden weer opnieuw in een poule gezet. Zo moesten ze nog twee keer teatsen. De tennisracket krans werd gewonnen door Hilda Meinsma, Frits Hoekstra en Trix Strikwerda. De tweede prijs was voor Petra Strikwerda, Auke van der Meulen en Aukje de Schiffart. De derde prijs ging naar Johanna Atsma, Piet Sijtsma en Thea-Rixt Wijnia.

We hebben veel positieve geluiden gehoord over het teatsen! Het was een geweldig teats dagje en we gaan kijken wat de mogelijkheden zijn om volgend jaar nog een keer te teatsen!

van deze wedstrijd zijn ook weer foto’s gemaakt. Klik maar op het plaatje.

prijswinnaars

Reacties zijn gesloten.