4 juli Prinsen partij Pupillenjongens KNKB

20150702-knkb-jongensOm 8.20 uur vanmorgen meldden de eerste kaatsers zich al op het veld in Tzum. Ondanks het warme weer hadden de jongens er zin in. Iedereen wil graag in de prijzen vallen en de kans om tot Prins uitgeroepen te worden maakt het voor de kaatsers elke keer weer speciaal. We hadden wat afmeldingen maar konden toch met een lijst van 26 parturen van start.

 

(klik op het plaatje voor de wedstrijdfoto’s)

Het weer zat in de ochtend mee. Het was nog niet zo warm en het was daardoor goed vol te houden op de velden. Doordat de verliezersronde niet verkaatst werd hadden we in de ochtend al 3 omlopen afgerond. Na 12 uur werd het ook warmer en moest er wat meer rust, schaduw en verkoeling opgezocht worden.
Toch bleven we de hele dag prachtige wedstrijden zien die vaak op standen van 5-4 eindigden. Doordat er bij geloot moest worden na de eerste omloop kon het gebeuren dat Rick Minnesma, na 1 x verlies met zijn nieuwe maat , Jarno Feenstra, wist door te stromen naar de finale waar hij tegen het partuur van Jelger v/d Meulen en Jorrit Nanninga zijn revanche van de 1e omloop mocht halen.
Dit keer waren Rick en Jarno te sterk voor Jelger en Jorrit.

Rick mocht zich vandaag de Prins van de partij noemen. Zoals 1 van de commissieleden zo mooi omschreef: Rick kaatste de 1e partij met zijn hoofd en is daarna met zijn hand gaan kaatsen, een goede complete kaatser.
1. Rick Minnesma en Jarno Feenstra
2. Jelger v/d Meulen en Jorrit Nanninga
3. Harold de Boer en Wesly v/d Vaart
3. Luka v/d Weg en Rutger Kumbangsila

Reacties zijn gesloten.