Federatie cyclus d.e.l. Achlum 22 juni

De laatste maal door elkaar loten van de federatie op een zonnig kaatsveld in Achlum.
Er deden dit keer in elke categorie Tzummers mee, super !

De welpen jongens en meisjes waren vanwege weinig deelname samengevoegd. Simon en Jorrit moesten poule  kaatsen. Helaas voor Simon geen prijs, Jorrit werd voor de 4de maal op rij 1st !! Erg knap Jorrit en weer een mooie krans aan de muur !

Bij de pupillen deden Marrit, Bianca en Yannah mee. Marrit en Bianca zaten samen met Fokje uit Achlum in een partuur en werden 2de in de poule. Yannah deed super haar best maar had dit keer geen prijs.

Vanaf 17.00 uur gingen de schoolmeisjes en meisjes los. Alise, Jildau, Nienke en Anke gingen poule kaatsen en moesten allen  drie keer kaatsen. Het werd een hele spannende strijd, alle parturen hadden na 2 wedstrijden 1 gewonnen, 1 verloren. Het kwam dus aan op de laatste wedstrijd. Jildau en Nienke wisten deze winnend af te sluiten. En na heel wat rekenwerk van het federatie bestuur kwam het partuur van Jildau als winnaar uit de bus. Nienke`s partuur werd een prima 2de .

De jongens en meisjes kaatsten ook samen, ook hier een spannende strijd. Nynke en Siebrich deden hieraan mee. Ook beide meiden kaatsten 3 wedstrijden. Siebrich haalde met haar maten een prachtige 2e prijs.

10 september is er weer een afdelingspartij van de Federatie. Deze dag worden ook de prijzen van de cyclus door elkaar loten uitgedeeld.

Reacties zijn gesloten.