Federatiewedstrijd 29 mei 2019 Welpen & pupillen

Vandaag werd er een federatiewedstrijd gekaatst. Om 15.00 uur ging het los. Bij de welpen werd er gekaatst in een poule. Er waren 4 parturen. De meeste partijen waren snel afgelopen. In de laatste ronde ging het tussen het partuur van Jarno Klaas Miedema en Caitlin Hoekstra tegen Redmer van der Meulen en Sander Yntema om de eerste en tweede prijs. Na een spannende partij wisten Jarno en Caitlin te winnen met 5-3, zij namen dan ook de krans mee naar huis. De tweede prijs was voor Redmer en Sander.

Bij de pupillen meisjes waren er drie parturen en werd er gekaatst in een poule. Het waren hele spannende partijen die eindigden in 5-4, 5-4 en 5-5. Mirthe de Boer en Sjirkje Vrieswijk wisten alles te winnen waardoor zij op het eerste plek eindigen.

Bij de pupillen jongens waren er ook drie parturen en werd er ook in een poule gekaatst. Er zaten spannende partijen tussen maar ook mindere spannende partijen. Er werd fanatiek gekaatst en grote kaatsen geslagen. Uiteindelijk wisten Melle Talsma en Rick Wolbers alles te winnen. Dubbel feest voor Melle vandaag omdat hij jarig was en de krans mee naar huis mocht nemen! Het was een zeer geslaagde en zonnige dag!

Welpen
1de prijs: Jarno Klaas Miedema Schalsum & Caitlin Hoekstra Dongjum
2de prijs: Redmer van der Meulen Tzum & Sander Yntema Achlum

Pupillen meisjes
1de prijs: Mirte de Boer Achlum & Sjirkje Vrieswijk Achlum

Pupillen jongens
1de prijs: Melle Talsma Achlum & Rick Wolbers Schalsum

Reacties zijn gesloten.