Ledenpartij zachte bal + ledenpartij jeugd. 1 juni

Op een prachtige zonnige zaterdag werd er gekaatst door de jeugd en de

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20190601.jpg

senioren. Helaas was er weinig opgave bij de jeugd en hierdoor waren er in totaal 13 jeugdkaatsers. Alle categorieën kaatsten door elkaar. Er was één poule van 4 parturen. Partuur 2 & 3 hadden op het einde van de dag evenveel voor (16) en tegen eersten (12). Het ging tussen deze twee parturen om de tweede prijs.
Met twee punten verschil was de tweede prijs voor partuur 2; Redmer van der Meulen en Janet Adema. Partuur 1 wist 19 eersten te behalen en hiermee wonnen Simon Benders en Hielke Hettema de eerste prijs.

Bij de senioren werd er gekaatst met luchtbal. De mannen en vrouwen kaatsten door elkaar. In totaal waren er 8 parturen en werden er gekaatst in 2 poulen. Alle parturen konden 3 keer kaatsen degene die in de finale stonden mochten 4 keer kaatsen. Er werd sportief gekaatst met veel tussenspel. In poule 1 wisten Klaas Meinsma en Jelmer Wielenga de meeste punten te behalen. In poule 2 wisten Cornelis Rusticus en Francien Yntema de meeste punten te behalen. De finale ging daarom tussen Klaas & Jelmer tegen Cornelis & Francien. De finale was een echte finale met veel spanning. Klaas en Jelmer wisten uiteindelijk te winnen met 5-5 6-0.

De prijzen werden dit keer mede mogelijk gemaakt door van der Veer Mesthandel BV en Pluimeebedrijf Veenstra.

klik op het plaatje voor de wedstrijd foto’s

Reacties zijn gesloten.