Ledenpartij 15 juni 2019 en BBQ

Vanwege de voorspelde weersomstandigheden begon deze kaatsdag even een uurtje later. De eerste paar minuten kon er droog gekaatst worden, helaas bleef het de rest van de partij niet droog. Er werd leuk gekaatst, ondanks dat er soms even een pauze ingelast moest worden om de brilglazen te drogen.

Vanaf een uur of half 2 was het droog en kwam zelfs later op de middag de zon nog te voor schijn. Het werd perfect kaatsweer!!
Bij de jeugd werd er gekaatst in een poule, bij beide categorieën waren er 4 partuur. De tweede prijs bij de welpen werd gewonnen door Jelmer Zijlstra en Hielke Hettema. De krans was voor het partuur van Redmer van der Meulen en Brend Oosterhaven. Bij de pupillen en schooljeugd was de tweede prijs voor Simon Benders en Meindert-Jan Zijlstra en werd de eerste prijs gewonnen door Marrit Wielenga en Jorick Tamminga.
Bij de dames stonden er maar liefst acht partuur op de lijst. Er werd spannend gekaatst. Vooral de finale in de winnaarsronde was tot de laatste bal een spannende strijd. Deze finale werd gewonnen door Tjitske Tolsma en Berber van der Meulen. Hiermee was de tweede krans aan de muur bij de familie van der Meulen een feit. De tweede prijs was voor Johanna Atsma en Anjali Kooistra. Ook in de verliezersronde waren er twee prijzen te verdelen. Petra de Schiffart en Sanne Strikwerda namen het op tegen Alise Elgersma en Thea Vietor. Echter waren Alise en Thea te sterk en gingen daarom met de eerste prijs naar huis. De tweede prijs was voor Petra en Sanne.
Bij de senioren waren er 4 partuur en werd er ook gekaatst in een poule. Hierbij kwamen Arie Smedinga en Cornelis Rusticus als beste partuur naar voren en verdienden de krans. De tweede prijs was voor Gerrit Hiemstra en Hendrik Dijkstra.
Aan het einde van de dag stond de BBQ op de planning. We zijn enorm dankbaar voor de inzet van alle leden tijdens het kaatsseizoen! Zonder jullie is was het allemaal niet mogelijk om alles te kunnen organiseren.
Deze dag werd gesponsord door Slagerij Walburg en Storteboom.
Al met al een geslaagde dag, met regen en zonneschijn, met winnaars en verliezers, maar vooral met veel gezelligheid!!


klik op het plaatje voor alle foto’s van de prijsuitreiking en de BBQ

Reacties zijn gesloten.