Verslag en foto’s Bakkerij de Schiffart Partij

Pearke keatsen en ledenpartij jeugd 28 mei 2022

Een aangename en droge kaatsdag met een leuk sfeertje. We zijn gestart met 12 pearkes!
De eerste omloop bij de pearkes werd er leuk gekaatst, er even in komen want sommige leden hebben twee jaar niet gekaatst. Een harde wind wat ervoor zorgt dat de opslag soms wat ‘dreech’ is. Na de eerste omloop zat iedereen er lekker in. De winnaars en verliezers ronde zijn van start geaan. Gewaagde en mooie kaatspartijen (grote kans op spierpijn voor sommige mensen).De finale in de winnaars werden gekaatst door Erwin en Elisah tegen Frits en Truus. De finale van de verliezers ronde werden gekaatst door Simon en Sjirkje tegen Arie en Tjitske. Frits en Truus zijn met de krans naar huis gegaan en Simon en Sjirkje met de 1e prijs in de verliezersronde.

Prijswinnaars pearkes:

1e prijs: Frits Hoekstra en Truus Overal
2e prijs: Erwin Atsma en Elisah Vos

Verliezersronde:
1e prijs: Simon Bender en Sjirkje
2e prijs: Arie Smedinga en Tjitske Tolsma

De jeugd is om 12.00 uur gestart en ook bij de jeugd een leuke opkomst! Bij de pupillen werd er in poules gekaatst en de punten tellen individueel. Leuke kaatspartijen en de prijzen gingen naar Redmer en Jelmer. Bij de welpen oud ook poule kaatsen waar de punten individueel tellen. Een spannende uitslag want de welpen hebben erg leuk gekaatst en geen grote in verschillen in de punten De prijzen zijn uitgedeeld aan Else, Afke en Hielke.
Tot slot bij de welpen nieuw werd er in tweetallen poule gekaatst. Dit was nog spannender want zowel partuur Lianne en Sara en partuur Lisanne en Mirthe hadden beide 10 tegen eersten. Uiteindelijk is de 2e prijs naar Lianne en Sara gegaan en Thies en Fleur hebben de krans gewonnen, super gedaan!

Een prachtige en mooie kaatsdag die gesponsord werd door bakkerij de Schiffart.

Prijswinnaars pupillen:

1e prijs Redmer van der Meulen

2e prijs Jelmer Zijlstra

Prijswinnaars welpen oud:
1e prijs: Else Bakker

2e prijs: Afke Zijlstra
3e prijs: Hielke Hettema

Prijswinnaars welpen nieuw:
1e prijs: Lianne Tolsma en Sara Dijkstra
2e prijs: Ties Hettema en Fleur Bakker

Klik op het plaatje voor de foto’s

Reacties zijn gesloten.