KNKB verslag 23 juli

Nu de vakantieperiode is aangebroken zijn de deelnemerslijsten al wat korter bij de KNKB wedstrijden.
Toch zijn er weer diverse jeugdleden op pad geweest vandaag om weer te strijden om een prijs!

Jorrit, Marrit, Yannah, Steven en Jelle hebben vandaag weer goed hun best gedaan!

Jorrit heeft deelgenomen in Folsgare bij de welpen waar hij mocht deelnemen in de A klasse. In een poule van 4 parturen is er drie keer gekaatst. Nadat alle punten bij elkaar opgeteld waren was Jorrit en zijn maat Eelco als tweede geëindigd! Mooi Jorrit, gefeliciteerd!

Marrit en Yannah zijn afgereisd naar Hijum. De meiden mochten het tegen elkaar opnemen in de derde omloop. Een spannende wedstrijd die alle kanten op kon. Uiteindelijk waren het Yannah en haar maat Femke die de winst pakten.
Marrit, je hebt goed gekaatst met Jeannette en soms moet je ook wat geluk hebben!
Hierna kwamen Yannah en Femke in de finale. Echter de tegenstanders waren net wat sterker waardoor Yannah en Femke een prachtige tweede prijs hebben gewonnen! Gefeliciteerd Yannah!

Steven heeft gekaatst samen met Alwin in de A klasse in St. Anneparochie. Ook hier kan het alle kanten op. Helaas Steven je was er net voor de prijs af! Volgende keer weer een kans Steven!

Jelle is afgereisd naar Heerenveen waar hij ook kaatste in de A klasse. Nadat alle punten op geteld waren waren het Jelle en zijn maten Gerrit en René die uiteindelijk de tweede prijs hebben gewonnen. Prachtig Jelle, gefeliciteerd!

We wensen de kaatsers die nu op vakantie gaan én de kaatsers veel plezier volgende week!
(van Jelle is er nog geen foto binnengekomen…)

IMG-20170723-WA0003 20170723_153502_resized 20170723_153128_resized IMG-20170723-WA0008

Reacties zijn gesloten.