KNKB verslag 15 en 16 juli

Alle KNKB d.e.l. wedstrijden zijn zaterdag gehouden.

De welpen jongens waren in Ijsbrechtum waar Jorrit heeft meegedaan. Door de geringe deelname was er vandaag geen A-Klasse. Jorrit heeft een prachtige tweede prijs gewonnen! 
Super, gefeliciteerd!

De pupillen meiden hebben gekaatst in Hardegarijp. Yannah en Gerbrich waren van de partij. Yannah heeft prachtig gekaatst met spannende wedstrijden, echter geen prijs. Gerbrich mocht de derde prijs mee naar huis nemen. Goed gedaan, gefeliciteerd!

De schooljongens zijn afgereisd naar Morra-Lioessens waar Redmer en Steven een prachtige dag hebben gehad. Redmer heeft prachtig gekaatst maar jammer genoeg geen prijs. Steven heeft gekaatst in de A klasse waar hij in een zeer spannende laatste wedstrijd net heeft verloren… Maar super Steven een hele mooie tweede prijs! Gefeliciteerd!

Jelle heeft bij de jongens gekaatst in Exmorra waar hij mocht uitkomen in de A-klasse. Helaas vandaag geen prijs!

Zondag was er nog een vrije formatie wedstrijd bij de schooljongens in Wijnaldum. Een prachtige lijst met veel diversiteit aan kaatstalenten.
Steven en Redmer deden beide mee in verschillende parturen. Redmer heeft prachtig gekaatst maar helaas geen prijs.
Steven en zijn maten hebben tot aan de halve finale gestreden om een prijs. Een plaats in de finale is net niet gelukt.. Maar toch een mooie 3e prijs! Gefeliciteerd!

Jelle heeft zondag ook nog gekaatst samen met zijn maten van Bolsward in Makkum bij een afdelingswedstrijd. Ze hebben een prachtige dag gehad maar helaas geen prijs gewonnen! Dat heb je ook niet direct met zo veel parturen op de lijst. Er was een lijst van maar liefst 38 parturen!

20170715_150039_resized IMG-20170716-WA0008_resized IMG-20170716-WA0009_resized IMG-20170716-WA0011_resized

Reacties zijn gesloten.