KNKB wedstrijden 13 en 14 aug.

Er wordt in de vakantie nog steeds volop gekaatst bij de KNKB wedstrijden.

Gisteren is Jorrit naar Ferwert geweest om daar bij de knkb welpen te kaatsen. Helaas was Jorrit er net voor de prijzen ‘af’. Jammer Jorrit, andere keer weer een kans!

Marrit is naar IJlst afgereisd om mee te doen bij de knkb pupillen.
Samen met Romy Postma wist Marrit de tweede prijs in de verliezersronde te winnen! Gefeliciteerd!

Redmer heeft mee gedaan in Huizum bij de schooljongens in de B-klasse. Hij heeft erg goed gekaatst samen met zijn maat Chistiaan Stremler. Na twee superspannende wedstrijden in de tweede en derde omloop, beide op 5-5 en 6-6 wisten zij in de finale te komen!
Op een stand van 5-3 6-2 was de uitslag bepaald en wonnen Redmer en zijn maat de tweede prijs! Super gedaan, gefeliciteerd!

Jelle heeft vandaag gekaatst in Workum bij de door elkaar loten wedstrijd bij de jongens. Samen met Wessel van Wier en Lucas Postma wisten ze redelijk overtuigend naar de finale door te gaan.
Alleen de tweede omloop was spannend met een uitslag van 5-5 en 6-4. Het leek er even op dat ook de finale met gemak gewonnen zou worden maar de tegenstanders haalden hun achterstand met 0-5 nog in en uiteindelijk won Jelle met zijn maten de eerste prijs. Erg leuk, gefeliciteerd!!

IMG-20160813-WA0003_resized IMG-20160813-WA0006_resized IMG-20160814-WA0003_resized

Reacties zijn gesloten.