Knkb wedstrijden 18 en 19 juni

KNKB verslag 18 en 19 juni 2016

Het was weer een erg leuk weekend voor de KNKB kaatsers met de nodige prijzen!
Zaterdag was er afdelingskaatsen voor de pupil18 en 19-6-2016len meisjes in Hommerts waar Gerbrich, Marrit en Yannah weer aan mee deden.
Het is best een groot niveau verschil tussen sommige parturen maar deze keer een leuke spannende eerste omloop waarbij de dames net niet door de eerste ronde heen kwamen.
Jullie hebben echt goed samen gekaatst en je ziet al door de ervaring die je krijgt door mee te doen dat het partuur steeds beter op elkaar is ingespeeld.
Volgende week alvast succes bij jullie NK wedstrijd!

Zaterdag was ook voor Jelle een afdelingswedstrijd, hij kaatste voor Bolsward het NK jongens in Menaldum. Helaas niet in de prijzen.

Zondag werd bij de categorie welpen gekaatst in Wergea. Zowel Gerbrich als Jorrit zijn hier naar toe geweest.
Gerbrich heeft goed gekaatst en wist alle partijen te winnen, behalve de finalen, dus een hele mooie tweede prijs! Super zeg, gefeliciteerd!

Jorrit mocht voor het eerst in de A klasse (poule) kaatsen. Een hele prestatie op zich hoor! Helaas geen prijs, maar allemaal spannende wedstrijden gekaatst. Super gedaan!

De schooljongens mochten zondag op pad naar Franeker, lekker dichtbij. Robin en Redmer deden mee in de B klasse. En wauw wat een topdag!
Redmer heeft alleen de eerste omloop verloren en de rest gewonnen waardoor hij een mooie eerste prijs in de herkansingsronde wist te winnen!
Robin heeft met zijn maat Arjen Stremler alle partijen gewonnen, dus een een mooie krans gewonnen! Super gekaatst jongens en wat zal dat een goed gevoel geven.. op ‘it Sjûkelân’ een prijs winnen!
Gefeliciteerd!

Op de site van de KNKB kun je de volledige verslagen lezen.   www.knkb.nl.
18 en 19-6-2016-118 en 19-6-2016-2

Reacties zijn gesloten.