Ledenwedstrijd zaterdag 18 mei

Ledenwedstrijd zaterdag 18 mei

Op zaterdag 18 mei vond er een ledenwedstrijd plaats. Bij de welpen waren er 6 kaatsers. De 6 kaatsers kaatsen individu, 4 wedstrijden zaten ze bij andere maten. Op het einde zijn alle punten bij elkaar opgeteld. Jorick en Hielke hadden evenveel voor en tegen eersten. Daarom kregen ze beide een krans! Daarnaast was er voor iedereen een prijs.

De pupillen en schooljeugd kaatsten samen. In totaal waren er 4 parturen en werd er gekaatst in een poule. Eén partuur wist alles te winnen en ging er met de krans vandoor, dit waren Marrit Wielenga en Dytmar de Groot. De tweede prijs was voor Gerbrich Koster en Piter de Groot.

Bij de dames stonden 7 parturen op de lijst. Er zaten veel spannende partijen tussen. De verliezersronde werd gewonnen door Alise Elgersma en Marije van der Meulen. De finale in de winnaarsronde ging tussen Marrit Strikwerda en Anke Greidanus tegen Petra de Schiffart en Miriam Kortrijk. Deze werd overtuigend gewonnen door Marrit en Anke en zij namen de kransen mee. Petra en Miriam wonnen de tweede prijs.

De heren kaatsten in een poule, alle parturen kaatsen 3 keer. Hier zaten ook spannende partijen tussen en werd er leuk gekaatst. Gerrit Hiemstra en Jelmer Wielenga wonnen de tweede prijs. De eerste prijs ging naar Steven Koster en Arie Smedinga.


Deze wedstrijd werd mede mogelijk gemaakt door R&H Bakker en Huhtamaki.

Reacties zijn gesloten.