Afdelingswedstrijden KNKB afgelopen weekend

De uitslagen zijn al bekend gemaakt maar hierbij nog een kort verslagje van de verschillende knkb afdelingswedstrijden van afgelopen weekend.
 
WELPEN
Jorrit en Dytmar hebben samen gekaatst in Irnsum. Het was een prachtige dag met een mooie lijst.
Voor Dytmar was het zijn debuut op een KNKB wedstrijd dus best wel even spannend. Maar het ging hartstikke goed Dytmar!
De eerste omloop mochten ze uitkomen tegen Hallum. De wedstrijd eindigde in een prachtige winst van 5 om de 3.
In de tweede omloop troffen ze het partuur van Winsum (later de tweede prijs gewonnen), dit was een lastige tegenstander met een goed opslag. Helaas verloren… maar niet getreurd jongens! Jullie hebben goed je best gedaan en zijn weer een ervaring rijker!
 
PUPILLEN MEISJES
Gerbrich, Marrit en Yannah waren te gast in Bolsward. De eerste omloop kaatsten ze tegen Winsum. Met een mooie uitslag van 5 om de 3 konden ze door naar de tweede lijst.
Daar troffen ze het favoriete partuur Bolsward. Maar wat knap… in een superspannende wedstrijd was het 5-5 en 6-6 en door een opslagbal die uitging van de tegenpartij was het Tsjom die had gewonnen! Dit voelde al als een eerste prijs voor de dames. In de derde omloop moesten ze het opnemen tegen Dronrijp 2. Ook deze wedstrijd eindigde in 5-5 en 6-6 , er werd om ieder punt gekaatst maar uiteindelijk won Tsjom doordat de laatste opslagbal buiten het perk viel.
In de finale moesten ze tegen het sterke Dronrijp 1. Jullie hebben goed gevochten maar uiteindelijk was het beslist op de stand 5-1 voor Dronrijp 1.
Maar wat prachtig voor jullie, een mooie verdiende 2e prijs! Gefeliciteerd dames! Ook voor coach André!
 
SCHOOLJONGENS
Steven, Redmer en Robin hoefden niet ver, in Dronrijp was hun afdelingswedstrijd. De eerste omloop was tegen Niawier-Metselawier-Oosternijkerk. Dit werd een mooie winst voor Tsjom.
Daarna moesten ze tegen Hallum. Door degelijk te kaatsen werd deze partij gewonnen met een mooie 5-1 en 6-0.
Hierna was er een sterker partuur Jellum Bears. Een heel stabiel en sterk kaatsend partuur en hier kreeg Tsjom wel tegenstand van . Uiteindelijk moest hier ook een achterstand worden weggewerkt maar uiteindelijk werd de partij gewonnen met een eindstand van 5-4 en 6-6.
In de halve finale kwamen de jongens net zoals bij de vorige afdelingswedstrijd Dronrijp weer tegen. In eerste instantie ging Tsjom met een voorsprong van 3-1 van start maar uiteindelijk werd deze wedstrijd net verloren met 5-5 en 6-4 voor Dronrijp.
Wat jammer jongens, maar wat hebben jullie gevochten!
Jullie keren weer met een prachtige verdiende 3e prijs richting Tsjom! Gefeliciteerd jongens! Ook voor coach Johan!
20170611_155408_resizedIMG-20170611-WA0004_resized20170611_155315_resizedIMG-20170611-WA0005_resized

Reacties zijn gesloten.