Verslag en foto’s 50+ A en B klas

Onder de perfecte weersomstandigheden werd vandaag de 50+ partij voor de heren gekaatst. De zon scheen, de lucht was blauw en met een pittig windje werd er begonnen aan de eerste omloop. 

klik op het plaatje

In de A klasse werd gekaatst in 2 keer een poule. Hierbij ging de 3e prijs naar het partuur van Ludwig Seerden, Jan Heida en Jarig Katsma. De 2e prijs was voor Dirk Machiela, Egbert Bootsma en Hilbrand Smid. En het partuur van Ate Biersma, Piet Zondervan en Bertus Bootsma gingen vandaag met de krans naar huis. 

In de B klasse was er een mooie lijst van maar liefst 13 partuur. Hierdoor waren er twee 3e prijzen te verdelen. Deze gingen naar Henk Porte, Sipke Hiemstra, Wibe Hoitenga en het partuur van Eddy Sjollema, Douwe Leidenaar en Joop Bootsma. De finale ging tussen het partuur van Hans Diekman, Jan Volbeda en Jan de Boer tegen Jan de Jong, Henk Mulder en Harmen Tjalling Holwerda. Hierbij wisten Jan, Henk en Harmen Tjalling te krans te pakken. 

In de afvalronde was de prijs voor Teake Koster, Anne Brouwer en Roel Sijbesma. Het was een dag van rennen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan, maar bovenal werd er sportief gekaatst! 

Reacties zijn gesloten.