verslag en foto’s nachtkaatsen

4 september 2020

Nachtkaatsen Boerenpartij

Op vrijdag 4 september was het weer tijd voor het jaarlijkse nachtkaatsen. Aan deze partij mogen zowel leden als niet-leden aan meedoen. In totaal waren er 39 deelnemers waardoor er 13 parturen konden worden gemaakt met zijn drieën.

Om 20.00 uur gingen de eerste 12 parturen los. Gelukkig was het heerlijk kaatsweer, er was bijna geen wind en het was droog! Hierdoor kwam er meer publiek waardoor het op het veld erg gezellig werd met een lekker drankje erbij.

Er zaten erg spannende partijen bij, zo speelden Frits Hoekstra, Harry Benders en Sietske Terpstra 5-5 6-6 in de halve finale tegen Steven Koster, Petra de Schiffart en Marije van der Meulen. Op deze stand sloeg Steven de bal richting de boven maar Frits wist deze bal terug te slaan richting het perk maar daar stond Petra die de bal keerde waardoor de kaats voorbij was! In de finale mochten Steven, Petra en Marije het opnemen tegen André Tamminga, Gerbrich Koster en Wybrich Aardema. Het lukt André, Gerbrich en Wybrich om een eerst te halen maar Steven, Petra en Marije waren duidelijk te sterk en wonnen met 5-1 de finale!

In de verliezersronde ging de finale tussen het partuur Robin Benders, Marrit Wielenga en Sanne Strikwerda tegen Johan Hettema, Lieuwe Bosch en Yannah Palma. Deze partij ging redelijk gelijk op. Het leek een spannende partij te worden maar Robin, Marrit en Sanne werden sterker en wisten deze partij te winnen.

Nadat alle partijen uitgekaatst waren was het tijd voor een snackje en een drankje in de kantine. Veel mensen bleven na de prijsuitreiking zitten en het was nog erg gezellig tot een uur of 4!

Winnaarsronde

1de prijs                                             2de prijs

Steven Koster                                      André Tamminga

Petra de Schiffart                                 Gerbrich Koster

Marije van de Meulen                        Wybrich Aardema

3de prijs                                              3de prijs

Frits Hoekstra                                      Sietze Greidanus

Harry Benders                                     Kevin Zijlstra

Sietske Terpstra                                   Caroline Eijzenga

Verliezersronde

1de prijs                                             2de prijs

Robin Benders                                     Johan Hettema

Marrit Wielenga                                    Lieuwe Bosch

Sanne Strikwerda                                 Yannah Palma

klik maar op het plaatje voor de foto’s

Reacties zijn gesloten.