Pupillenmeisjes afdeling – Menaam

Pupillenmeisjes Afdeling – 31 mei 2015 Menaam

Onder koude, regenachtige omstandigheden kaatsen Alise Elgersma, Marije van der Meulen en Jildau Wielenga namens Wêz-Wis Tsjom de KNKB afdelingswedstrijd Pupillen meisjes in Menaldum.

Ze kaatsten de eerste omloop tegen Berlikum (Esther de Vries, Nienke Zijlstra en Ymke Kemper) en dit bleek al snel een sterke tegenstander. Maar de meiden deden het knap. Jildau en Marije hadden nauwelijks missers aan de opslag en ook in het perk sloegen Alise en Marije mooie kaatsen. De meiden verloren uiteindelijk de partij op 5-2 6-4.

Berlikum bleek uiteindelijk de winnaar van de dag te zijn. In de halve finale versloegen ze Sexbierum-Pietersbierum op 5 -5 6-6. En in de finale wonnen ze wederom op 5-5 6-6 van Bolsward (Jessie Rekker, Rixt Blanke, Famke Zijlstra).

Alise, Marije en Jildau kaatsten vervolgens verder in de opstapwestrijd d.e.l. Marije en haar maat Larissa Smink wisten uiteindelijk de finale te behalen. Ze verloren deze met 5-3 6-6 van Anna-Dieuwke Dijsktra en Baukje Heeringa. Een mooie 2e prijs voor Marije dus.

Alise en haar maat Iris Veltman verloren de 1e omloop. Jildau en haar maat Foke Jil Bakker wonnen de 1e omloop en verloren de 2e omloop.

Al met al een mooie ervaring voor de meiden!
Marije

Reacties zijn gesloten.