Verslag en foto’s Pearke keaten en ledenwedstrijd jeugd

Zaterdag 29 mei was het dan zover: ook de kaatsers boven de 26 mochten meedoen met de pearke keats activiteit! En wat was er een opkomst. Maar liefst 13 partuur stonden er op de lijst.Er werden spannende omlopen gekaatst. Veel eersten werden aan de telegraaf gehangen. Wat een gezelligheid om weer met zoveel kaatsers te mogen kaatsen. Uiteindelijk was de eerste prijs in de verliezersronde voor Inge Bosch en Jacob Bosch en de tweede prijs Marrit Wielinge en Simon Benders. In de winnaarsronde werd er gestreden om twee derde prijzen. Deze zijn gewonnen door Marieke Meinsma en Klaas Meinsma en Marije van der Meulen en Steven Koster. De finale, die tot het laatste eerst enorm spannend was, werd gestreden tussen Siebrich Atsma, Wesley van de Wint en Marrit Strikwerda en Frits Hoekstra. Deze dag gingen Marrit en Frits er met de krans vandoor!
Bij de jeugd werd er gekaatst in de welpen en pupillen categorie. Verschillende uitslagen kwamen hier voorbij. Er werden mooie partijen gekaatst. Alle kinderen streden individueel weer voor een prijs! Daarbij was derde prijs bij de welpen voor Marlies Dijkstra, de tweede prijs ging naar Frouk Oosterhaven en Else Bakker ging met de krans naar huis. Bij de pupillen ging de strijd tussen vijf kinderen. Hierbij was de tweede prijs voor Jelmer Zijlstra en was de krans voor Janet Adema.
Waar de dag nog wat bewolkt begon, eindigde deze in de volle zon! Iedereen bedankt voor deze fanatieke, sportieve, gezellige en stralende kaatsdag!

klik op het plaatje voor de foto’s

Reacties zijn gesloten.