Verslag en foto’s ledenwedstrijd jeugd

klik op het plaatje voor de foto’s

Vandaag was het weer tijd voor een ledenwedstrijd. Bijzonder aan deze dag was dat de kabouters ook een eigen wedstrijd hadden! Het leek niet een bijzondere dag te worden wat betreft het weer. Het was erg bewolkt en zo nu en dan viel er een bui. Dankzij drie kinderopvangen uit Tsjom konden alle jeugdkaatsers een prijs krijgen! Bedankt Villa Hakuna Matata, Kinderopvang Oebele! Tzum en Kinderopvang It Elfkes Plakje!! 


Bij de kabouters waren er 8 aanmeldingen. De kabouters kaatsten met zijn tweeën en dus waren er vier parturen. Ze hebben in een poule gekaatst waardoor iedereen tegen elkaar mocht en er dus 3 keer gekaatst werd. Wat deden de kabouters het goed voor een eerste wedstrijd! Ze waren erg goed aan het opletten en in het perk stond de hand klaar om de bal weg te meppen. Met behulp van twee hulpouders waren er spannende wedstrijden! De ene was nog fanatieker dan de ander en dan wordt er soms ook gebaald als er verloren wordt. Gelukkig zeiden de anderen dat het maar een spelletje was en dat het om de lol ging waardoor het verdriet weer snel over was. De vierde prijs ging naar Mirthe Hoitema en Fleur Bakker. De derde prijs was voor Lene Merij Hiemstra en Lianne Tolsma. Met maar liefst 4 punten verschil ging de eerste prijs naar Lisanne de Boer en Sara Dijkstra. Trots kregen zij de kransen om! De tweede prijs was voor Lyanne Hoitema en Elbrech Jorna.  

 

Bij de welpen waren er ook 8 aanmeldingen en 4 parturen. Hier mocht ook iedereen drie keer kaatsen. Er zaten spannende partijen tussen van 5-5 maar ook minder spannende partijen. Het partuur van Inke Nore Hiemstra en Feije Tamminga wisten alle drie partijen te winnen en gingen daarom met de krans naar huis! Hielke Hettema en Ylze Meppelink zijn tweede geworden. De derde plaats was voor Else Bakker en Ties Hettema. Marlies Dijkstra en Frouk Oosterhaven stonden leuk te kaatsen maar wisten helaas geen wedstrijd te winnen en werden vierde. De welpen hebben leuk en fanatiek gekaatst!  

 

De pupillen waren vandaag met 6 en kaatsen in 3 parturen. Er was geen één partuur die alle wedstrijden kon winnen en daarom werd het nog erg spannend met de punten. Met 8 punten zijn Redmer van der Meulen en Doutzen Meppelink derde geworden. De nummer 1 heeft in totaal 11 punten weten te krijgen en de nummer twee 10 punten, het scheelde dus niks! Met 10 punten zijn Janet Adema en Mette Mare Hiemstra tweede geworden. Jelmer Zijlstra en Jorick Tamminga wonnen de krans vandaag!  

 

Ook vandaag speelden de senioren onder de 27 jaar en de schooljeugd samen. Hierdoor konden er drie parturen van 3 gevormd worden en mocht iedereen twee keer kaatsen. Door onder andere het koude weer werden er veel fouten gemaakt waardoor een aantal partijen niet erg spannend waren. In deze categorie was er maar 1 prijs te winnen en deze is gewonnen door Gerbrich Koster, Johanna Atsma en Meindert-Jan Zijlstra. 

 

Het was een gezellige maar soms ook erg koude kaatsdag! Nogmaals willen we Villa Hakuna Matata, Kinderopvang Oebele! Tzum en Kinderopvang It Elfkes Plakje bedanken voor het sponsoren van de jeugd! De schooljeugd/senioren zijn vandaag gesponsord door Van der Veer Mesthandel, ook bedankt voor het sponsoren!  

 

Hopelijk tot volgende keer! 

Reacties zijn gesloten.