Verslag ledenwedstrijd 19 juni 2021

Vandaag stond er weer een ledenpartij op de planning. Het weer zag er gelukkig goed uit. Het was een fijne dag want alle categorieën mochten weer los! Dit betekend dat de senioren ook weer mochten kaatsen! Er werd gekaatst in 4 categorieën. Ook de kabouters mochten vandaag weer een wedstrijd kaatsen. 


Bij de kabouters waren er 7 meisjes. Er werd individueel gekaatst! Iedereen mocht drie wedstrijden kaatsen. Op het einde werden alle eersten bij elkaar opgeteld en werd het nog erg spannend! Bijna iedereen had wel een keer gewonnen vandaag. Er waren 3 meisjes die 14 eersten hadden, namelijk Mirthe, Fleur en Lisanne. Daarna kwam Sara met 15 eersten. Lene Merij heeft in totaal 18 eersten gehaald. Zowel Lyanne H als Lianne T had 19 eersten! Ook hadden ze evenveel tegen eersten! Lianne T had uiteindelijk iets meer punten van de onderste rij waardoor zij er met de krans naar huis ging! Voor alle kabouters was er vandaag een prijs! 

De welpen en pupillen kaatsten vandaag samen. In totaal waren er vier parturen waardoor en poule gekaatst kon worden. Er zaten veel spannende partijen tussen waardoor het erg spannend werd! Ook hier kreeg iedereen een prijs! Inke Nore en Ties hadden helaas het minst aantal eersten. Op de derde plek zijn Hielke en Marlies geëindigd. Mette Mare en Else wisten één partij te winnen en zijn met 15 eersten tweede geworden. Janet en Feije wisten alle partijen te winnen en met 21 punten kregen zij vandaag de krans mee naar huis!  

Bij de dames waren er 6 kaatsters waardoor er hier ook in een poule gekaatst kon worden. Tot het laatste moment was het erg spannend. Alle parturen wisten één keer te winnen maar ook één keer te verliezen. Uiteindelijk hebben Marrit en Marrit met 12 punten deze wedstrijd vandaag gewonnen en gingen zij met de krans naar huis!  

Bij de senioren werd met acht kaatsers ook in een poule gekaatst. Iedereen was blij dat ze weer los mochten. Er werd daarom ook gezellig gekaatst maar zo nu en dan hoorde je ook een fanatieke kreet tussendoor! Sietze en Jelmer wisten 2 partijen te winnen maar de laatste partij verloren ze helaas. Zij hebben 19 eersten gehaald en gingen met de tweede prijs naar huis. Cornelis en Lieuwe wisten alle wedstrijden te winnen waardoor zij 21 eersten hadden verzameld. Zij kregen dan ook aan het einde van de dag de krans om!

De prijzen werden dit keer mede mogelijk gemaakt door Slagerij Walburg en het legaat van Sybe en Griet! Qua ledenwedstrijden staat er momenteel niet veel meer op de planning, de eerst volgende wedstrijd is de Visserpartij eind augustus!  

Reacties zijn gesloten.